Werkleerroutes

Werkleerroutes

Een toekomstige werknemer opleiden via de KonnecteD werkleerroute? Dat kan. Wij maken gebruik van onze faciliteiten, het vakmanschap van onze professionals en een actieve betrokkenheid vanuit de werkgever. Samen geven we mensen een kans om deel te nemen aan de maatschappij. Daarmee halen we meer uit onszelf én een ander.

Dat doen we door kandidaten drie maanden intern op te leiden, met de focus op werknemersvaardigheden en vakvaardigheden. Na deze drie maanden kunnen ze bij jou aan de slag voor werkervaring in de praktijk. Samen zorgen we voor een goed opgeleide werknemer!

 

Inmiddels bestaan er binnen KonnecteD zes werkleerroutes:

Wil jij bijdragen een werkleerroute door leer-/werkplekken aan te bieden of mee te denken over de vakinhoud? Laat het ons weten, dan zorgen we samen voor goed opgeleide werknemers voor jouw bedrijf!

 

Interne opleiding

De geselecteerde kandidaten starten met een interne opleiding van 3 maanden. Bij KonnecteD zelf. In deze maanden ligt de focus op basisvaardigheden uit de betreffende branche.

 

De werkleerplek

Daarna is de kandidaat klaar om deze vaardigheden in praktijk te brengen. Vanaf dat moment betrekken we de werkgever intensief. Zo kijken we echt naar de wensen en inbreng vanuit de praktijk.

 

Het doel

De kandidaat krijgt een contract voor minimaal 6 maanden bij de werkgever en pakt daar de kans om te leren en groeien. De kandidaat wordt ondersteund door een praktijkopleider van de werkgever en een werkcoach van KonnecteD.

 

Werkleerroute als springplank naar financiële vrijheid

Marco is begonnen met de werkleerroute Logistiek. Op de werkvloer van KonnecteD werkt hij aan zijn werknemersvaardigheden om vervolgens aan de slag te gaan in het magazijn.

Lees het artikel

Zo werken onze werkleerroutes

Wil je niks missen en op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze socials