Op zoek naar een leuke baan?

KonnecteD helpt je verder

KonnecteD helpt inwoners van de gemeente Deventer en Olst Wijhe ontwikkelen naar werk, op het moment dat zij dit zelf niet kunnen. Dit doen we in ons werk- en leerbedrijf door begeleiding, jobcoaching, opleiding en/of training. We helpen je een baan te vinden die bij jou en jouw situatie past. Samen met jou kijken we in een ambitiegesprek waar jouw mogelijkheden liggen.

 

Hieronder zie je al een aantal opties. Ook vind je onder aan deze pagina een sollicitatiekit, met allerlei tools en tips die je kunt gebruiken als je gaat solliciteren.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Werk

Heb je een vraag over het vinden van werk? Wil je verder leren, of zoek je een baan die beter bij je past? Dan kun je terecht bij KonnecteD. Werk maken van jouw werktalent. Daar ondersteunen de consulenten van KonnecteD jou bij. Zij maken de verbinding tussen jouw mogelijkheden en werkplek bij een werkgever. We zijn een erkend werkleerbedrijf en jobcoachorganisatie.

Ontwikkeling

Sluit jouw ervaring (nog) niet goed aan bij de huidige arbeidsmarkt? Of spelen er problemen in je privé-situatie? Dan is er meer nodig. Vanuit KonnecteD bieden we waar nodig training en begeleiding aan, bijvoorbeeld in onze werkleerroutes. Daarin kun je jouw vaardigheden vergroten. En daarmee ook je kans op de arbeidsmarkt.

 

Meedoen

Soms is het door persoonlijke omstandigheden (nog) niet mogelijk om in loondienst te werken. Toch zijn er nog heel veel dingen die je wel kunt doen. Wij helpen je bij het vinden van een werkervaringsplek, een stage, een begeleidingstraject of vrijwilligerswerk. Zo kun je aan het werk zijn, een bijdrage leveren en ben je onder de mensen.

 

Uitkering

Is jouw inkomen te laag om zelf in je bestaan te voorzien? Dan kun je in aanmerking komen voor een bijstandsuitkering of een regeling bij laag inkomen. Die zijn bedoeld voor noodzakelijke kosten, zoals huur, eten en drinken. Het aanvragen daarvan is soms lastig. Daarom helpen we je daarbij. De aanvraag zelf kun je doen bij het digitaal loket van de gemeente Deventer.

 

Als je gaat solliciteren is het belangrijk dat je je eigen verhaal vertelt.

Maar waar begin je en waar moet je allemaal aan denken? We hebben een paar voorbeelden voor je op een rij gezet in onze sollicitatiekit. Dat geeft je een goede start.

Bekijk de sollicitatiekit

Volg ons op onze socials