Werken met hart voor mensen

Werk maken van betekenis

Werken is van grote waarde voor mensen. Werken biedt de kans om deel te nemen áán en iets te betekenen vóór de maatschappij. En iedereen kan het. Ieder mens heeft toegevoegde waarde en ieder mens wil gewaardeerd worden. De één wat meer dan de ander, soms groeit het of neemt het af, maar iedereen heeft het. Daar geloven wij in.

 

Ontwikkel mee

Maar hoe ontstaat nou díe match tussen werkgever en werknemer waardoor beide kunnen ontwikkelen en leren? Daar komen wij in beeld. Wij geloven in groei door werk te combineren met onderwijs, de juiste begeleiding en inkomenszekerheid. Zo krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen op zijn of haar tempo en niveau.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Wat bieden wij

Door de juiste tools en kansen te benutten, vergroten we de kans voor mensen op passend werk. Het is echt maatwerk. We gaan daarom graag het gesprek met je aan om te bepalen welke tools en mogelijkheden we samen kunnen inzetten of creëren om er een succes van te maken.

Ben je op zoek naar één of meerdere nieuwe medewerker(s)? Wij bieden verschillende opties om de werkplek in te vullen. Bijvoorbeeld via detachering, een dienstverband of met begeleiding op de werkplek.

Personele oplossingen

In opdracht van de gemeente Deventer en Olst Wijhe onderhouden wij het openbaar groen. Daarnaast werken wij voor bedrijven, instellingen en particulieren. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden die wij bieden.

Buitenruimte

Een groot project met handmatige werkzaamheden? Een andere verpakking, labels toevoegen, kwaliteit controleren, displays bouwen, assembleren en ga zo maar door. Hoe organiseer je zoiets? Wij helpen je graag.

In-om-verpak

Als werkleerbedrijf helpen wij mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij hun ontwikkeling. In de werkleerroutes komen kandidaat en werkgever in de praktijk samen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We helpen je graag.

Werkleerroutes

De wens om socialer te ondernemen of een Social Return verplichting? Wij zetten onze kennis graag in om te adviseren bij het opzetten van -en invulling geven aan sociaal ondernemen.

Sociaal Ondernemen / Social Return

Ons aanbod van diensten is ruim, maar sluit natuurlijk niet altijd volledig aan bij de commerciële vragen van klanten. Bedrijven vragen steeds meer maatwerk en aanbodgericht werk. Dat bieden wij je natuurlijk graag. En met de breedte van onze producten en diensten lukt dat ons vaak ook!

Maatwerk

Volg ons op onze socials