Werken met hart voor mensen

Werk maken van betekenis

Werken is van grote waarde voor mensen. Werken biedt de kans om deel te nemen áán en iets te betekenen vóór de maatschappij. En iedereen kan het. Ieder mens heeft toegevoegde waarde en ieder mens wil gewaardeerd worden. Wij geloven in groei door werk te combineren met onderwijs, de juiste begeleiding en inkomenszekerheid. En heel veel werkgevers met ons. Samen brengen we maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk. Zo krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen op zijn of haar tempo en niveau. 

Ontwikkel mee

Maar hoe maak je nou díe match tussen werkgever en werknemer waardoor beide kunnen ontwikkelen en leren? Daar komen wij in beeld. Met onze expertise op het gebied van inclusieve arbeid helpen we werkgevers bij de invulling van hun sociaal ondernemerschap en bij social return.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Wat kan KonnecteD mij als werkgever bieden?

Door mogelijkheden te zien en deze te benutten, vergroten we de kans voor mensen op een passende plek. We bieden een andere kijk op medewerkers, functies en werkplekken, en we weten als geen ander welke regelingen en subsidies voor werkgevers van toepassing zijn. Het is altijd maatwerk. Daarom gaan we graag het gesprek aan om te bepalen welke tools en mogelijkheden we samen kunnen inzetten of creëren om van inclusieve arbeid een succes te maken.

Als werkleerbedrijf helpen wij mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij hun ontwikkeling. In de werkleerroutes komen kandidaat en werkgever in de praktijk samen. We hebben verschillende begeleidingstrajecten, jobcoaching en instrumenten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We helpen je graag.

Talentontwikkeling

Wil je binnen je bedrijf een kans bieden aan mensen die ondersteuning op de arbeidsmarkt goed kunnen gebruiken? Dan helpen we je graag! KonnecteD brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar en vindt de juiste persoon voor de juiste plek.

Matching

Ben je op zoek naar één of meerdere nieuwe medewerker(s)? Wij bieden verschillende opties om de werkplek in te vullen. Bijvoorbeeld via detachering, een dienstverband of met begeleiding op de werkplek.

Detachering

Dagelijks gaan bijna 1000 medewerkers bij en via KonnecteD aan de slag. Bijvoorbeeld in montage, in-, om en verpak, schoonmaak, metaal, post, stadsdistributie of milieu. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werk uitbesteden

KonnecteD ondersteunt gemeente Deventer en gemeente Olst-Wijhe bij het uitvoeren van de Participatiewet. Dit doen we door inwoners te helpen bij hun ontwikkeling en het vinden van werk op het moment dat ze dat zelf niet kunnen.

Uitvoering Participatiewet

De wens om socialer te ondernemen of een Social Return verplichting? Wij zetten onze kennis graag in om te adviseren bij het opzetten van -en invulling geven aan sociaal ondernemen. Bijvoorbeeld door functiecreatie, personeelsvraagstukken, of subsidiemogelijkheden.

Advies

Volg ons op onze socials