Werken met hart voor mensen

Werk maken van betekenis

Werken is van grote waarde voor mensen. Werken biedt de kans om deel te nemen áán en iets te betekenen vóór de maatschappij. En ieder mens kan het, want iedereen heeft toegevoegde waarde. Wij geloven in groei door werk te combineren met onderwijs, de juiste begeleiding en inkomenszekerheid. Samen met werkgevers en onderwijsinstellingen brengen we maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk. Zo krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen op zijn of haar tempo en niveau. 

 

Ontwikkel mee

Met onze expertise op het gebied van inclusieve arbeid helpen we werkgevers bij de invulling van hun sociaal ondernemerschap en bij social return. Wij maken díe match tussen werkgever en werknemer waardoor beiden kunnen ontwikkelen en leren.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Meld je aan

Wat kan KonnecteD mij als werkgever bieden?

Door mogelijkheden te zien en deze te benutten, vergroten we de kans voor mensen op een passende plek. We bieden een andere kijk op medewerkers, functies en werkplekken en we weten als geen ander welke regelingen en subsidies voor werkgevers van toepassing zijn. Het is altijd maatwerk. Daarom gaan we graag het gesprek aan om te bepalen welke tools en mogelijkheden we samen kunnen inzetten of creëren om van inclusieve arbeid een succes te maken.

Een toekomstige werknemer opleiden via de KonnecteD werkleerroute? Dat kan. Wij maken gebruik van onze faciliteiten, het vakmanschap van onze professionals en een actieve betrokkenheid vanuit de werkgever. Samen geven we mensen een kans om deel te nemen aan de maatschappij. Daarmee halen we meer uit onszelf én een ander.

Dat doen we door kandidaten drie maanden intern op te leiden, met de focus op werknemersvaardigheden en vakvaardigheden. Na deze drie maanden kunnen ze bij jou aan de slag voor werkervaring in de praktijk. Samen zorgen we voor een goed opgeleide werknemer!

Naar de werkleerroutes

Volg ons op onze socials