Werk uitbesteden?

Inhuur diensten

Tijdelijk of structureel op zoek naar voordelige en betrouwbare capaciteit? Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van (tijdelijke) productiecapaciteit. Dagelijks gaan ruim 185 medewerkers bij KonnecteD aan de slag. Van montage, metaal en assemblage tot in-/verpakken en verzenden.

Met periodieke schoonmaak zorg je als organisatie voor een langdurig comfortabel, gezond en veilig gebouw. KonnecteD verzorgt dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud bij klanten op locatie. Volledig afgestemd op de wensen van de organisatie.

Dagelijks of periodiek
KonnecteD verzorgt dagelijks en periodiek onderhoud voor (semi-)overheidsinstanties, kantoren, scholen, gymzalen, portieken en productiebedrijven. Hierbij kun je denken aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging sanitair en tapijtreiniging. Er wordt -afhankelijk van de wens van de klant- gewerkt volgens een vooraf besproken werkschema of op basis van kwaliteit (resultaatgerichte schoonmaak). Om goede resultaten te garanderen voeren we periodiek kwaliteitscontroles uit. KonnecteD levert eventueel schoonmaakmaterialen en sanitaire voorzieningen.

Verantwoorde keuze
In onze organisatie zijn nagenoeg alle schoonmakers in het bezit van het erkende RAS schoonmaak vakdiploma. Daarnaast werken we uitsluitend met schoonmaakmiddelen die niet of nauwelijks schadelijk zijn voor mens en milieu.

KonnecteD draagt bij aan representatieve sportcomplexen, bedrijventerreinen en parkeerterreinen in de regio, zowel publiek als privaat. We zorgen voor full-service onderhoud en schoonmaak van de terreinen (grijsonderhoud).

Full-service dienstverlening
We nemen opdrachtgevers met het onderhoud van sport-, bedrijven- en parkeerterreinen alle zorg uit handen. We pakken rondslingerend vuilnis op, legen prullenbakken en parkeerautomaten en houden borden en ventilatiebuizen schoon. Bovendien beschikt KonnecteD zelf over de noodzakelijke machines en apparatuur.

Slimme stadsdistributie voorkomt onveilige situaties, bevoorradingsproblemen en onnodige milieubelasting in de binnenstad. KonnecteD helpt die slimme stadsdistributie vormgeven, met elektrische bezorging en afvalinzameling in het centrum van Deventer.

Duurzaam transport
KonnecteD verzorgt voor transporteurs ‘the last mile’ naar het stadscentrum van Deventer, waarbij we met elektrisch vervoer voorraden en pakketten afleveren bij lokale bedrijven. Daarnaast halen we in opdracht van afvalinzamelaars papier en glas op bij bedrijven in de binnenstad. Hiermee dragen we bij aan een Deventer zonder logistieke bevoorradings- en verkeersproblemen en aan een Deventer met een emissievrije binnenstad.

KonnecteD beschikt over verschillende vakmensen die zijn gespecialiseerd in de aanleg van en het onderhoud aan allerlei soorten groen. Van tuinen tot parken en van groenstroken tot sportvelden.

Het Groenbedrijf
Onze medewerkers zijn (deels) werkzaam bij Het Groenbedrijf, een zelfstandige organisatie in de gemeentes Deventer en Olst-Wijhe, waarvan de gemeente Deventer en KonnecteD aandeelhouder zijn.