Werk uitbesteden?

Werk uitbesteden?

Tijdelijk of structureel op zoek naar voordelige en betrouwbare capaciteit? Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van (tijdelijke) productiecapaciteit. Dagelijks gaan ruim 185 medewerkers bij KonnecteD aan de slag. Van montage, metaal en assemblage tot in-/verpakken en verzenden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Efficiëntie is essentieel in logistieke processen. Konnected helpt efficiëntie vormgeven door met opdrachtgevers mee te denken over opslag, materiaalplanning, voorraadbeheer en transport. Daarin nemen we hen zoveel mogelijk werk uit handen.

Specialistische partner
KonnecteD is specialist verpakkingswerk; van stuks tot bulk en van handwerk tot machinaal (sealen of banderolleren). We denken als co-packer mee met opdrachtgevers over de samenstelling van producten, de beste manier van verpakken en het logistieke proces, met als doel zo efficiënt mogelijk te opereren. Zowel voor bedrijven uit de (verpakte)foodsector, als in de productie én groothandel. Zo nemen we hen zoveel mogelijk zorg uit handen en besparen we tijd én kosten.

Om opdrachtgevers te ondersteunen bij technische werkzaamheden en montagewerk beschikt KonnecteD over een volwaardige metaal- en montageafdeling.

Werkzaamheden
We zijn gespecialiseerd in verspanende werkzaamheden (frezen, tappen, vijlen, boren, afkorten), niet-verspanende werkzaamheden (zetten, persen, ponsen, lassen, vloeiboren) én montagewerk. Daarnaast voorzien wij klanten van verdelers voor vloerwarming, maar ook cilinderwagens, markeerwagens, dompelbuizen en afvalwatertanks.