Match Events

De Match Events zijn ontmoetingsplekken voor werkgevers en werkzoekenden. We organiseren deze events een aantal keer per jaar. Wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden of in voor een nieuwe baan? Doe dan mee met de Match Events in de regio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe! Goed om te weten; de vorm is elke keer anders.

 

Voor 2023 geldt:

  • 14 maart: Open Deuren Dag
  • 6 juni: Open Deuren Dag
  • 12 september: Open Deuren Dag
  • 3 oktober: Lokale Match Events
  • 5 december: Meet & Greet

Meer informatie en aanmelden gaat via de website www.factorwerk.org/matchevents

 

LinkedIn-groep

Op LinkedIn hebben we een groep gemaakt waarin werkgevers vacatures kunnen delen en werkzoekenden hun profiel/vraag kunnen delen. Meedoen is gemakkelijk! Voor de LinkedIn-groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur ben je deelnemer en doe je mee. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om je cv of profiel te delen en te reageren op interessante vacatures. De LinkedIn- groep is nooit gesloten, dus doe meteen mee.

 

FactorWerk

De Match Events organiseert KonnecteD samen met Inclusief Groep, GelreWerkt!, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van WerkgeversServicepunt FactorWerk.

KonnecteD is onderdeel van het regionale samenwerkingsverband FactorWerk. Onder deze naam zetten VNO-NCW Midden, FNV, CNV, UWV, veertien gemeenten, onderwijs en werkleerbedrijven zich in om samen zoveel mogelijk mensen duurzaam aan werk te helpen.

Benieuwd wanneer de volgende Banenmarkt wordt georganiseerd? Op de website van FactorWerk vind je alle informatie die je nodig hebt.