Match Events

De Match Events zijn ontmoetingsplekken voor werkgevers en werkzoekenden. We organiseren deze events een aantal keer per jaar. Wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden of in voor een nieuwe baan? Doe dan mee met de Match Events in de regio Veluwe Stedendriehoek! Goed om te weten; de vorm is elke keer anders.

 

Voor 2024 geldt:

  • 6 februari: Open Deuren Dag
  • mei: Inspiratiedag
  • 1 oktober: Open Deuren Dag
  • 3 december: Banenmarkt

Meer informatie en aanmelden gaat via de website van Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek.

 

LinkedIn-groep

Op LinkedIn hebben we een groep gemaakt waarin werkgevers vacatures kunnen delen en werkzoekenden hun profiel/vraag kunnen delen. Meedoen is gemakkelijk! Voor de LinkedIn-groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur ben je deelnemer en doe je mee. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om je cv of profiel te delen en te reageren op interessante vacatures. De LinkedIn- groep is nooit gesloten, dus doe meteen mee.

 

Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek

De Match Events organiseert KonnecteD samen met Inclusief Groep, GelreWerkt!, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek.

KonnecteD is onderdeel van dit regionale samenwerkingsverband. Onder deze naam zetten VNO-NCW Midden, FNV, CNV, UWV, veertien gemeenten, onderwijs en werkleerbedrijven zich in om samen zoveel mogelijk mensen duurzaam aan werk te helpen.

Benieuwd wanneer het volgende Match Event wordt georganiseerd? Op de website van Werkcentrum Veluwe Stedendriehoek vind je alle informatie die je nodig hebt.