Over ons

Over ons

In 2019 zijn we gestart met de integratie van de diensten van Sallcon en Deventer Werktalent in werkleerbedrijf KonnecteD. Een ‘nieuw’ werkleerbedrijf waar we de talenten ontwikkelen van onze Wsw-medewerkers én andere werkzoekenden met een afstand tot werk,  zoals statushouders, mensen uit de reclassering  en mensen in de Bijstand. Het doel is een betaalde baan bij een reguliere werkgever of een uitdagende baan binnen de beschermde omgeving van het werkleerbedrijf. Wat je aandacht geeft, dat groeit. Dat geldt ook voor mensen. 

 

Werkend leren

Het accent ligt bij ons op werkend leren. We bieden ervaring uit de praktijk en sluiten aan op de vraag van kansrijke branches op de arbeidsmarkt. Het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en vakvaardigheden is de kern van onze werkleerroutes. Hiermee ontwikkelen mensen zich vakinhoudelijk en leren ze hoe het is om werknemer te zijn.

 

Onderwijs

Kandidaten die (een deel van) een werkleerroute succesvol doorlopen, krijgen een praktijkverklaring en hebben daarmee een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. KonnecteD werkt hierin nauw samen met het onderwijs. Zo moedigen we mensen aan om steeds een stapje verder te gaan.

Onze verhalen lezen?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Jaarverslag

2019 stond in het teken van de start van de nieuwe werkleerroutes. KonnecteD ontwikkelde in samenwerking met het bedrijfsleven en het onderwijs de werkleerroutes Horeca, Schoonmaak en Logistiek. Lees ons jaarverslag. In 2020 komen daar de werkleerroutes Zorg, Techniek, Buitenruimten, ICT en productie bij. 

 

Werken Bij

Bij KonnecteD geloven we dat iedereen betekenisvol werk kan doen. Onze medewerkers zetten zich in om talenten te ontwikkelen van mensen die door uiteenlopende redenen minder kansen hebben op de huidige arbeidsmarkt. Wij werken aan een arbeidsmarkt waarop iedereen mee kan doen en waar de kansen gelijk zijn voor iedereen. Onze missie is een inclusieve arbeidsmarkt. Dat vraagt betrokkenheid, creativiteit en doorzettingsvermogen van alle betrokkenen. 

De wereld van de sociale werkgelegenheid is volop in ontwikkeling en KonnecteD zit in de fase waarin het bedrijf zich klaar maakt voor de toekomst. Nog meer dan in het verleden zoeken wij daarbij naar de aansluiting met de wereld om ons heen. Bij alles wat we doen werken we samen met onze partners in het onderwijs, ondernemers, en de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. Draag je graag een steentje bij? Hou onze vacatures in de gaten of stuur een open sollicitatie.