Over ons

Over ons

In ons werk- en leerbedrijf ontwikkelen we de talenten van onze medewerkers én werkzoekenden met een afstand tot werk,  zoals statushouders, mensen uit de reclassering en mensen uit de Participatiewet. Het doel is een betaalde baan bij een reguliere werkgever of een uitdagende baan binnen de beschermde omgeving van het werk- en leerbedrijf. Wat je aandacht geeft, dat groeit. Dat geldt ook voor mensen. 

 

Werkend leren

Het accent ligt bij ons op werkend leren. We bieden ervaring uit de praktijk en sluiten aan op de vraag van kansrijke branches op de arbeidsmarkt. Het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en vakvaardigheden is de kern van onze werkleerroutes. Hiermee ontwikkelen mensen zich vakinhoudelijk en leren ze hoe het is om werknemer te zijn.

 

Onderwijs

Kandidaten die (een deel van) een werkleerroute succesvol doorlopen, krijgen een praktijkverklaring en hebben daarmee een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. KonnecteD werkt hierin nauw samen met het onderwijs. Zo moedigen we mensen aan om steeds een stapje verder te gaan.

Onze verhalen lezen?

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Jaarverslag

Met enthousiasme en trots presenteren wij TED. Het jaarverslag van KonnecteD in magazinevorm. Een nummer vol inspirerende verhalen uit 2023. Verhalen over onze dienstverlening en over de impact die we hiermee maken voor een inclusieve arbeidsmarkt.  Lees ons jaarverslag.

 

Werken Bij

KonnecteD is het werk- en leerbedrijf voor mensen met een afstand tot werk en werkgevers die sociaal willen ondernemen. Wij verbinden werkenden, werkzoekenden en werkgevers vanuit ons motto: maak werk van betekenis. Dit doen we omdat we geloven dat iedereen betekenisvol werk kan doen. De wereld van de sociale werkgelegenheid is volop in ontwikkeling en KonnecteD zit in de fase waarin het bedrijf zich klaar maakt voor de toekomst. Nog meer dan in het verleden zoeken wij daarbij naar de aansluiting met de wereld om ons heen. Bij alles wat we doen werken we nauw samen met onze partners in het onderwijs, ondernemers, en de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. KonnecteD bestaat uit de afdeling Werken & Leren en de afdeling Ontwikkelen & Matchen.

Open sollicitatie

Zet jij je graag in voor een inclusieve arbeidsmarkt door werkgevers te helpen om op een andere manier naar vacatures te kijken? Of door kandidaten te begeleiden in hun traject naar werk? Ook als we geen vacatures hebben kun je altijd een bericht sturen. Wij zijn namelijk altijd benieuwd naar de kansen en aanknopingspunten die iemand ziet. Stuur gerust een e-mail naar de afdeling P&O: peno@konnected.nl.