Social Sofa

Social Sofa

“Wie zijn buren kent voelt zich veiliger, minder eenzaam en gelukkiger. Zo eenvoudig is het” zegt Karin Bruers, de oprichtster van Social Sofa.

De leefbaarheid van een buurt wordt voor een belangrijk deel bepaald door de inrichting en onderhoud van de wijk en door de sociale verbondenheid tussen de bewoners. Met het verdwijnen van buurtwinkeltjes, -kroegen, pleintjes en bankjes in de afgelopen vijftig jaar verdwenen ook deze natuurlijke ontmoetingsplekken. Dat inspireerde Karin Bruers voor het ontwerpen van de Social Sofa; een betonnen huiskamermodel buitenbank, volledig gemozaïekt door mensen met een afstand tot werk.

 

Eigen ontwerp

Met buurtbewoners, collega´s, familie of vrijwilligers van een club of vereniging een bank ontwerpen is een mooi project. Wij kunnen jullie helpen met het ontwerp. Zo maken we er samen een unieke social sofa van.

 

Uitvoering

Vervolgens wordt jullie ontwerp door onze medewerkers op de bank gemaakt. In een bank zitten gemiddeld zo’n 18.000 mozaïeksteentjes verwerkt. Na enkele weken is de bank klaar en plaatst onze transporteur de bank (met een mooie strik erom) in jullie wijk, straat, school, sportclub of waar dan ook.

 

Meer informatie

De richtprijs van een social sofa is € 6.250. Let wel, het ontwerpen en maken van een social sofa is altijd maatwerk, dus een exacte prijs wordt altijd in overleg vastgesteld. Neem gerust contact met ons op over de verschillende mogelijkheden via info@konnected.nl