Nieuws

12 december 2023

Verbindend Ondernemerschap in Ondernemershuis Deventer

Het Ondernemershuis Deventer biedt ondernemers een centrum voor informatie, advies en tools gedurende elke fase van hun ondernemerschap. Het is een dynamische hub waar kennisdeling en samenwerking centraal staan. Met een team van experts én de hulp van partners uit het veld staan ze klaar om de ondernemersgemeenschap in Deventer een boost te geven.

 

Ondersteuning op gebied van werk

KonnecteD is wekelijks aanwezig bij het Ondernemershuis om ondersteunende diensten te bieden. Van werving en selectie tot het begeleiden bij de overgang van zelfstandig ondernemerschap naar loondienst, ondersteuning bij re-integratie, faciliteren van werk-naar-werktrajecten en adviseren over sociaal ondernemen. Kortom: alle vragen die werkgerelateerd zijn.

 

Total package voor ondernemers

Lies Philippo, accountmanager bij KonnecteD, deelt een voorbeeld van een dame die vanuit een uitkering de stap naar ondernemerschap wilde zetten. “Deze dame nam op mijn advies deel aan een van de startersochtenden van het Ondernemershuis. Bijeenkomsten die zijn bedoeld om alle essentiële aspecten voor startende ondernemers langs te lopen. Zij vond dit enorm waardevol.” Daarnaast biedt het Ondernemershuis workshops voor ondernemers met meer ervaring, zoals ‘Boost your business’ en ‘Van ondernemer naar manager’. “Ook kun je er terecht voor advies over financiën, personeel, huisvesting, innovatie en verduurzaming”, vult Alfred Liefers aan.

 

Groot netwerk in overheid, onderwijs en ondernemers

Het Ondernemershuis is van ondernemers voor ondernemers. Een laagdrempelige plek met een netwerk waar je u tegen zegt. Lies: “Diverse partijen zitten hier naast elkaar te werken. Doordat je elkaar vaak ziet, zijn de linkjes ook veel sneller gemaakt. Je hoort echt meer doordat je fysiek met elkaar in een ruimte zit.” Alfred Liefers: “Daarnaast is er elke maand een enorm waardevol verbindingsoverleg waarbij alle partijen aanhaken. Dat maakt dat de lijnen met zowel overheid, onderwijs én ondernemers erg kort zijn.”

 

Meer weten

Meer informatie over het Ondernemershuis kun je vinden op https://www.ondernemershuis-deventer.nl/