Korte Motivatie

Korte motivatie

Bij veel sites of bedrijven vraagt men naar een CV en een korte motivatie. Je hoeft dus niet een officiële sollicitatiebrief te maken, maar een korte tekst volstaat. 

Hieronder een paar voorbeelden. Ook vind je veel voorbeelden op de site https://motivatiebrief.org/ 

 

 

Geachte lezer, 

 De functie van Klantenservicemedewerker is mij op het lijf geschreven en ik heb ervaring! In deze functie komen zowel mijn enthousiasme als mijn kennis goed tot zijn 

recht. Ik ben klantgericht, accuraat en op zoek naar een fulltime functie, waarbij ik 

mijn kwaliteiten kan inzetten en mee kan werken aan de doelstellingen van uw bedrijf. 

Met vriendelijke groet, 

(naam) 

 

———————– 

 

Geachte heer, mevrouw Jansen,  

Graag stuur ik u hierbij mijn CV, omdat ik me kandidaat wil stellen voor de functie die ik vond op de website www.twiba.nl. Volgens mij past mijn profiel heel goed bij de omschrijving van deze baan.  

Ik heb al wat werkervaring waarin ik veel heb bijgeleerd over de betreffende taken in een bedrijf: agendabeheer, post verwerken, klantencontacten, receptietaken, etc. Ik ben klantgericht en pas me gemakkelijk aan verschillende situaties en personen aan. Tijdens mijn studies ben ik ook al goed voorbereid op de arbeidsmarkt. Ik ben creatief en stressbestendig. Ik leer graag bij en wil kunnen groeien in mijn nieuwe functie. Ik ben onmiddellijk beschikbaar voor 32 uur per week.  

Ik zie uit naar een antwoord en hoop dat u mij uitnodigt voor een eerste kennismaking.  

Met vriendelijke groet, 

(naam)