Jan-Willem pakt zijn kans bij DAVO Fulfilment Services

In de werkleerroute Logistiek werd Jan-Willem opgeleid tot orderpicker. Hij leerde rijden op een palletwagen, laden en lossen, etiketten checken en controleren. Zo werd hij klaargestoomd voor de praktijk. Na twee weken stage bij DAVO Fulfilment Services kreeg hij een contract aangeboden.

Kandidaat Jan-Willem

Jan-Willem: “De overstap van KonnecteD naar DAVO ging goed, ik kwam er snel in en ik mocht meteen veel nieuwe dingen doen. Dat ik collega’s om me heen heb vind ik prettig. Ik weet bij wie ik terecht kan voor vragen.’’ Jan Willem is trots op wat hij bereikt heeft. “Ik ben trots op mezelf, en dat zeg ik niet snel. Ik heb geluk gehad dat DAVO in beeld kwam en daar ben ik heel blij mee.”

DAVO: Edwin Kool, manager logistiek

DAVO verzorgt de opslag, assemblage en verzending voor bestellingen van webshops. “We draaien op volle toeren. De Coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat er veel meer online besteld wordt. We stellen heel hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Jan-Willem heeft zich in korte tijd bewezen. Na de stage van twee weken in het kader van de werkleerroute Logistiek hebben we hem direct een baan aangeboden. Dat zegt heel veel over de kwaliteit van zijn werk. Daar mag hij trots op zijn.”

KonnecteD: Martijn Harmsen, accountmanager

“Onze praktijkbegeleider was erg over Jan-Willem te spreken. Als accountmanager zorg ik voor de verbinding tussen kandidaat en externe werkgevers. Ik dacht meteen aan DAVO. De samenwerking tussen KonnecteD en DAVO is er al heel lang. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie, maar we waren lange tijd bijna buren. Zeker nu we samenwerken in de Werkleerroute Logistiek spreken we elkaar regelmatig. Prachtig hoe deze match succesvol bleek.”