Banenmarkt

De Banenmarkt is een ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Online via een besloten LinkedIn groep en het virtueel platform Wonder.Me. Binnenkort starten we ook met een fysieke Banenmarkt. Wist je dat we de grootste arbeidsmarktregio van Nederland zijn? Zo is er een groot aanbod van bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Zit er een match voor jou tussen?

 

LinkedIn-groep

Meedoen is gemakkelijk! Voor de LinkedIn-groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur ben je deelnemer en doe je mee. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om je cv of profiel te delen en te reageren op interessante vacatures. De LinkedIn- groep is nooit gesloten, dus doe meteen mee.

 

Wonder.Me en aanmelden

Via het platform Wonder.Me is het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan. Een eerste kennismaking en de mogelijkheid om een vervolgafspraak te maken als het voor jullie beiden klikt. Om een goed overzicht te hebben welke banen mensen zoeken, vragen we alle werkzoekenden om zich aan te melden. Zo kunnen we beter helpen om te koppelen. Aanmelden gaat via de aanmeldlink Wonder.Me. Uiteraard ontvang je van ons een bevestigingsmail met handleiding.

 

Goede voorbereiding is het halve werk

Dagelijks worden er vacatures, cv’s of tips voor zowel werkgevers als werkzoekenden gedeeld in de LinkedIn-groep. Graag nodigen we je uit om regelmatig even te kijken in de groep. Ook is het mogelijk om nu al op het platform Wonder.Me in te loggen om te kijken hoe het werkt. Helemaal handig om dat samen te doen met je eigen contactpersoon, bijvoorbeeld je accountmanager, adviseur of consulent. Bekijk hier de uitgeschreven handleiding of de instructievideo van Wonder.Me.

 

FactorWerk

De Banenmarkt organiseert KonnecteD samen met Inclusief Groep, GelreWerkt!, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van WerkgeversServicepunt FactorWerk.

KonnecteD is onderdeel van het regionale samenwerkingsverband FactorWerk. Onder deze naam zetten VNO-NCW Midden, FNV, CNV, UWV, veertien gemeenten, onderwijs en werkleerbedrijven zich in om samen zoveel mogelijk mensen duurzaam aan werk te helpen.

Benieuwd wanneer de volgende Banenmarkt wordt georganiseerd? Op de website van FactorWerk vind je alle informatie die je nodig hebt.