Passie voor werkend Deventer

Sociaal ondernemerschap

Er zijn verschillende definities van sociaal ondernemen. Maar waar het in essentie om draait is: zorgen voor een positieve impact voor de samenleving.  Sociaal ondernemers stellen de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop. Ze zijn van nature innovatief, zorgen voor meer werkgelegenheid en kunnen hun eigen broek ophouden. 

 

Sociaal ondernemerschap is op verschillende manieren vorm te geven. De één neemt personeel met een afstand tot werk aan, een ander koopt producten/diensten in bij een sociale onderneming en weer een ander zet zich in voor scholing en ontwikkeling van kwetsbare groepen. Wij zetten onze kennis graag in om u te adviseren bij het opzetten van -en invulling geven aan sociaal ondernemerschap. Dat doen we door: 

  • Te kijken naar de mogelijkheden bij u als werkgever. Denk aan functiecreatie, subsidiemogelijkheden en begeleiding.
  • Kandidaten (deels) bij KonnecteD werknemersvaardigheden op te laten doen. Deze brengen ze vervolgens bij uw bedrijf in praktijk. 
  • Een accountmanager ter beschikking te stellen voor het bespreken van uw wensen, personeelsvraagstukken en begeleiding. 

 

We hebben zelf jarenlange ervaring als werkgever voor onze kandidaat werkenden en voor hen die afhankelijk zijn van beschutte arbeid. Met die ervaring op zak bieden we begeleiding, werk, opleiding en training aan werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Meer weten over sociaal ondernemerschap? Neem contact met ons op via info@konnected.nl

Blijft u graag op de hoogte van ons nieuws?

Eens in het kwartaal versturen wij een nieuwsbrief

Aanmelden

Wil je niks missen en op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze socials