Passie voor werkend Deventer

Matching en Detachering

Voor bedrijven die een kans willen bieden aan mensen met een afstand tot werk verzorgen we graag de matching en/of detachering. 

 

Nog niet iedereen heeft ervaringen met een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daardoor kan het zijn dat u nog geen of een onvolledig beeld is van wat u kan verwachten wanneer iemand met een beperking binnen uw organisatie werkt of komt te werken. We kijken daarom goed naar wat er voor de kandidaat en u als werkgever nodig is. Denk aan inrichting van of begeleiding op de werkplek. Goede begeleiding op de werkvloer is voor alle werknemers belangrijk. Dit geldt zeker voor mensen met een arbeidsbeperking of mensen die al wat langer uit het arbeidsproces zijn. Ook jobcoaching, harrietrainingen* of subsidies worden hierin meegenomen. 

 

Vragen over werk uitbesteden aan KonnecteD? Neem contact met ons op via info@konnected.nl

 

*Harrietraining: training van huidige medewerkers om begeleiding te geven aan of samen te werken met een collega met een afstand tot de arbeidsmarkt. Harrie staat voor: Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk. Uit onderzoek van CNV Jongeren en Vilans blijkt dat de kans op succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd wanneer de werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt ondersteund door een Harrie.

Blijft u graag op de hoogte van ons nieuws?

Eens in het kwartaal versturen wij een nieuwsbrief

Aanmelden

Wil je niks missen en op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze socials