Jobcoaching

Jobcoaching

Neem je iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst, dan kan het zijn dat die persoon begeleiding of coaching nodig heeft. Wellicht heb je niet de mogelijkheid of de expertise om dit zelf te doen. De jobcoach van KonnecteD biedt uitkomst.

De jobcoach ondersteunt de betreffende werknemer bij jou op de werkvloer. Daarbij staat coaching op werkgebied voorop. Maar ook als er zaken spelen op de leefgebieden gezondheid, wonen en financiën zullen wij ondersteunen waar mogelijk.

Voor we beginnen stellen we een plan op, want jobcoaching is altijd maatwerk. Op basis daarvan komt de jobcoach regelmatig langs voor observatie, begeleiding en overleg met de werknemer of met jou als werkgever.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het inzetten van een jobcoach:

  • De werknemer heeft zelf een jobcoach die hij wil inzetten;
  • Jij kent een jobcoach die je wil inzetten, of je hebt zelf een gecertificeerde jobcoach in dienst;
  • Wij adviseren je over het inschakelen van een passende jobcoach.

 

Jobcoaching is mogelijk voor een periode van maximaal drie jaar. Vanuit WSP FactorWerk worden jobcoach vouchers van € 1000 beschikbaar gesteld.

Meer weten? Neem contact met ons op!

“Coaching op de werkvloer. Dat is echt magie!”

José Staartjes-Klein Beernink, McDonalds: "Als we merken dat iemand vastloopt, gaan we altijd eerst zelf met ze in gesprek. En lukt dat niet, dan bellen we Astrid.”

Lees het artikel

Wil je niks missen en op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze socials