Loading...
[email protected]0570-679500
Elles

Als Hoofd Marketing en Communicatie verbind ik Marketing aan MVO. Ik wil met mijn werk een bijdrage leveren aan het werkgeluk van anderen. En elke keer als dat lukt, zie ik bij zowel relaties als werktalenten trots met een grote Glimlach. Daar doe ik het voor! Reusefijn als je visie op sociale marketing*) aanslaat en leidt tot mooie, duurzame samenwerkingen.

Naast dat ik trots ben onderdeel te zijn van de sociale onderneming KonnecteD,  vind ik het een eer om samen met mijn team voor meerdere bedrijven de marketing te mogen verzorgen. Ook vind ik het prachtig dat we met Deventer Scoort vorig jaar in de finale stonden van de Ambitie 2020 Challenge van MVO Nederland. Hierdoor is er inmiddels ook landelijk interesse in de Scoort formule. Ondernemers worden in deze social community met een competitie op een leuke en actieve wijze uitgedaagd om hun netwerk als kruiwagen in te zetten voor het vinden van werk voor werkzoekenden. In Deventer hebben hierdoor al ruim 300 mensen met een afstand tot werk een baan gekregen.

Deventer Scoort

LinkedIn profiel

Persoonlijke website

*) sociale marketing is gericht op mensen in plaats van dingen, op gezondheid en welzijn in plaats van geldelijk gewin, op succes op de lange termijn in plaats van targetgericht scoren op de korte termijn. Social Marketing is een prachtig werkgebied met veel mogelijkheden dat sterk appelleert aan datgene wat de wereld nu zo goed kan gebruiken: de kracht van verbinding.