Nieuws

19 oktober 2020

Veel gestelde vragen rond Corona

Heb je vragen rondom Corona en hoe we daar bij KonnecteD mee omgaan? Hieronder lees je het antwoord op veel gestelde vragen.

 

Kan ik nog een afspraak maken bij KonnecteD?

Ja, we blijven bereikbaar. Je kunt bellen met je contactpersoon of met ons algemene nummer om een afspraak te maken. Dit kan zijn:

  • een telefonische afspraak,
  • een afspraak waarbij je beeldbelt met je contactpersoon, of
  • een face-to-face afspraak.

 

Afdeling Ontwikkelen en Matchen aan de Kamperstraat is open van 09.00-13.00 uur. Afdeling Werken en Leren aan de Schonenvaardersstraat is open van 09.00-17.00 uur.

 

Moet ik bij KonnecteD een mondkapje dragen?

Wij vragen aan iedereen die ons pand bezoekt om een mondkapje te dragen. We willen de kans op besmetting met het coronavirus bij onze medewerkers minimaliseren, in welke vorm dan ook.

 

Op 13 oktober besloot het kabinet dat er een mondkapjesplicht in openbare ruimtes gaat gelden voor iedereen boven de 13 jaar. Dat is volgens wet nog niet geregeld, dat volgt binnenkort. KonnecteD heeft besloten hierop al vooruit te lopen. Vooralsnog is het dragen van een mondkapje dus geen verplichting, maar we verzoeken je dringend onze keuze hierin te respecteren.

 

Moet ik tijdens mijn gesprek met mijn contactpersoon ook mijn mondkapje ophouden?

Wanneer je met je contactpersoon 1,5 meter afstand kunt houden en je bent in een niet-openbare ruimte, is dit niet noodzakelijk. Natuurlijk staat het jou, of jouw contactpersoon, vrij om wel een mondkapje te dragen als jullie je daar veiliger bij voelen.

 

Ik kan of wil geen mondkapje dragen, wat nu?

Meld dit bij je contactpersoon of bij degene achter de receptie. Samen kijken jullie wat er mogelijk is.

 

Kan ik nog iets eten in het restaurant van KonnecteD?

Nee, ons restaurant is gesloten.

 

Kan ik nog gebruik maken van de toiletten?

Ja, de toiletten zijn nog steeds toegankelijk.

 

Waar kan ik terecht met vragen rond Corona?

Op de website van de Rijksoverheid kun je meer informatie vinden over het coronavirus. Heb je vragen over de corona-regels bij KonnecteD? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer.