Nieuws

13 april 2022

Ontmoeting spelers GAE en medewerkers KonnecteD

Een bijzondere dag voor de medewerkers van KonnecteD. De spelers van Go Ahead Eagles brachten maandagmiddag 11 april een bezoek aan de organisatie. Op het programma stond een lunch en een meet & greet met de medewerkers. De volledige selectie en de trainers waren van de partij.

 

De lunch was voorbereid en werd opgediend door de kandidaten van de Werkleerroute Horeca. Dat zijn werkzoekenden, die bij KonnecteD worden opgeleid voor een baan in de horeca. Eric Philippo is praktijkbegeleider: “Op deze manier leren de kandidaten maaltijden voorbereiden en werken ze tegelijkertijd aan horeca-skills zoals snijtechnieken, hygiëne en hospitality. We hebben regelmatig bezoekers in ons bedrijfsrestaurant, maar de spelers van Go Ahead Eagles zijn natuurlijk wel speciaal. Al kennen we ze inmiddels goed, want we verzorgen al jaren de dagelijkse maaltijden voor de spelers.”

 

Meet & Greet

Na de lunch is het dan eindelijk tijd voor de meet & greet met de medewerkers. Onder de medewerkers bevinden zich veel trouwe fans. Sommige mensen vinden het eerst nog even spannend, maar al snel heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer. De spelers nemen uitgebreid de tijd om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Afsluitend allemaal op de groepsfoto, waarvan iedereen een exemplaar krijgt als blijvende herinnering aan deze bijzondere ontmoeting.