Nieuws

28 september 2021

‘Mijn tip? Ga eens op bedrijfsbezoek bij KonnecteD!’

Jann Products B.V. is een groothandel, gespecialiseerd in de verkoop van parfums, giftsets en aanverwante cosmetica. Het afvulwerk (bijv. displays en geurengeschenksets) dat bij dit werk komt kijken besteden ze uit aan KonnecteD, waar een team van zes medewerkers nauw bij het proces betrokken is.

Thomas van der Vegt, commercieel medewerker bij Jann Products B.V kwam zes jaar geleden in contact met KonnecteD. “In Deventer kennen de meeste inwoners jullie wel van naam, zeker toen jullie nog Sallcon heette. Ook hoorde ik binnen mijn netwerk positieve verhalen over KonnecteD. Toen wij zelf wilden beginnen met het uitbesteden van een aantal werkzaamheden, dacht ik daarom aan KonnecteD. Een lokaal bedrijf met een maatschappelijke belang”.

 

Inpakwerk

“Onze vaste fabrikanten zijn gevestigd in Polen, Dubai, België en Spanje en wij hebben op alle merken het alleenrecht voor de distributie in de Benelux. Om onderscheidend te blijven en aan de wensen van onze klanten te voldoen zorgen we o.a. vaak voor compleet afgevuld POS materiaal, zoals vloerdisplays en toonbankdisplays of op maat gemakte geurengeschenksets. Dit zelf oppakken kost veel tijd, dus dat wilde ik graag uitbesteden. En dat is mooi om bij een sociale partij als KonnecteD te doen. Het piekmoment ligt in de najaar-periode (Kerst en Sint) en daarnaast zijn Valentijn, Moederdag en Vaderdag voor ons belangrijke thema’s.”

Tekst gaat verder onder de foto

Team van KonnecteD

De medewerkers van KonnecteD pakken de producten volgens een voorbeeld in. Thomas: “In het begin was het dus heel belangrijk dat we van A tot Z een beschrijving aanleverden hoe het ingepakt moet worden. Dat gaat heel gedetailleerd, van hoe een tube in een doosje moet liggen, tot waar de codestickers op de zijkant van de verpakking moeten komen. Wij leveren de losse producten bij KonnecteD aan en halen de complete pakketten weer op. Dat werkt prima. Eerder liepen we nog wel eens binnen, maar helaas kon dat vanwege corona natuurlijk veel minder. Maar we hebben veel telefonisch contact en alles is bespreekbaar. Door de goede begeleiding en focus hebben we nog nooit een klacht gehad!”

 

Aanrader

Thomas: “Weet je; veel meer ondernemers zouden werk moeten uitbesteden bij KonnecteD. Het verbaasde me echt wat ze allemaal kunnen oppakken daar. Ik weet zeker dat er veel Deventer bedrijven zijn die werkzaamheden hebben die ze kunnen uitbesteden en zo kosten en tijd besparen. Mijn tip? Ga eens op bedrijfsbezoek daar! Ga kijken naar welke processen ze allemaal kunnen oppakken. Ze zullen je zeker verbazen!”