Nieuws

3 maart 2022

Manusje-van-alles bij Go Ahead Eagles

Edwin wordt al 8 jaar vanuit KonnecteD gedetacheerd naar GAE. Mét een pauze, want het ging even iets minder. Toen hij per ongeluk een appje kreeg over werkzaamheden die moesten gebeuren bij de club, begon het toch weer te kriebelen. Hij nam contact op met zijn oud-leidinggevende Ronnie en zo kwam hij terug op zijn vertrouwde plek als facilitair medewerker.

 

Manusje-van-alles

Edwin: “Elke dag is hier anders. De ene dag vervang ik de noodverlichting, de andere dag bouw ik een nieuwe bar in de businesslounge. Soms vervang ik stoelen die stuk zijn in het stadion, en een andere dag sta ik op een hoogwerker om de nieuwe reclameborden op te hangen.”

 

Tekst gaat verder onder de foto

Voetbal

“Met het spelletje voetbal heb ik niet eens zo veel, lacht Edwin, “maar ik maak wel veel wedstrijden mee natuurlijk. Het is nu wel anders, in coronatijd. Wat mij betreft mogen ze alles weer open gooien; publiek hoort er gewoon bij. Qua werk is er gelukkig altijd wel wat te doen, want ik zit niet graag stil.”

 

Recht voor zijn raap

Edwin: “De meeste mensen kennen me hier wel. Ik heb alleen niet altijd zin in een praatje, want als ik met iedereen blijf ouwehoeren, kom ik niet aan werken toe. Ik ben heel direct, als ik ergens wat van vindt dan hoor je het ook. Recht voor zijn raap. In dit werk is dat gelukkig geen probleem, want ik werk heel zelfstandig. Echt een perfecte plek voor mij.”