Nieuws

29 december 2020

Laura kreeg een warm welkom bij Voordeeluitjes.nl

Sinds 1 september werkt Laura bij Voordeeluitjes.nl. Als Contactcenteragent staat ze klanten te woord en verwerkt ze aanvragen voor hotels en vakantieparken. Ze bouwde haar uren langzaam op, omdat ze vanwege een revalidatie echt moest aanvoelen wat ze aankon. Inmiddels werkt ze 28 uur en breidt nog steeds haar taken uit.

 

Laura kwam bij KonnecteD terecht vanwege haar revalidatie. Een fulltime baan leek toen nog een stip aan de horizon, maar al snel voelde ze zich genoeg hersteld om weer op zoek te gaan naar een betaalde baan. Björn Schuurmans werd haar contactpersoon in het re-integratietraject. Laura: “Op Indeed kwam ik een ontzettend leuke vacature tegen waar ik mij gelijk enthousiast bij voelde; Contactcenteragent bij Voordeeluitjes. Ik reageerde en mocht op gesprek komen!”

 

Geweldige eerste indruk

Nicky Vlottes, Contactcenter Manager van Voordeeluitjes.nl was meteen enthousiast: “Laura had de juiste opleiding en ervaring in de hotelbranche, dus qua CV sloot ze al goed aan. En toen we haar ontmoetten waren we helemaal overtuigd. Ze maakte een geweldige eerste indruk. Ze was zelfs gekleed in mantelpak! Daarnaast was ze heel eerlijk over haar revalidatie en haar belemmeringen. Dat maakte dat we haar meteen een kans wilden geven.”

Laura: “Ik was best zenuwachtig, omdat ik al een tijdje uit de running was. Maar ik kreeg een heel warm welkom en ze stelden mij beiden gelijk gerust. We hebben een mooi open gesprek gehad, maar wel met realistische twijfel of ik de baan aan zou kunnen.”

Re-integratietraject

Laura: “Toen kwam Björn in beeld. Hij heeft er ook voor gezorgd dat ik een re-integratietraject mocht doorlopen van 3 maanden. Zo konden zowel ik als Nicky en Yvette (HR manager, red.) kijken hoe wij het beste konden opbouwen, tot hoever en of ik het überhaupt kon volhouden. Hij nam mijn stress weg en zorgde ervoor dat ik hier niet over na hoefde te denken, zodat ik mij kon focussen op het re-integreren. Elke 2 weken hadden we een kort gesprek gehad om te kijken hoe het gaat en of we eventueel konden uitbreiden. Dit was ook vooral om even stil te staan bij of het daadwerkelijk goed ging met mij. Dat maakte dat het echt als een samenwerking voelde, dat vond ik heel prettig. Ik ben dankbaar voor iedereen die mij heeft geholpen om te komen waar ik nu sta.”

 

Toekomst

Voordeeluitjes.nl is net verhuist van Lochem naar Deventer. Én ze wonnen deze maand de titel ‘Populairste Website van het Jaar 2020 in de categorie Hotels & Accommodaties’. Ondanks dat de coronatijd voor een ander jaar dan normaal zorgt, ziet de toekomst er goed uit en gaan ze, samen met Laura, vol goede moed het nieuwe jaar in!