Nieuws

15 februari 2022

KonnecteD wandelt Kennedymars voor Stichting Mineke Foundation

KonnecteD committeert zich al jaren aan de Sustainable Development Goals ‘Goed onderwijs, fatsoenlijk werk voor iedereen en economische groei’. Toen één van onze collega’s vertelde over haar vrijwilligerswerk bij Stichting Mineke Foundation, besloten we mee te doen aan de Kennedymars in Klarenbeek om geld in te zamelen voor dit goede doel.

 

Kennedymars Klarenbeek

De Kennedymars is een wandeltocht die jaarlijks in veel Nederlandse plaatsen wordt georganiseerd. Onder andere in Klarenbeek, waar de wandelmars op 18 en 19 maart voor de negende keer wordt gelopen. En KonnecteD loopt mee! Met een aantal sportieve medewerkers zullen we gezamenlijk minimaal 500 kilometer afleggen, met als doel geld in te zamelen voor de Stichting Mineke Foundation.

 

De missie van Stichting Mineke Foundation

“Wij bieden kansarme mensen in Liberia een beter uitgangspunt in het leven. Zodat zij positieve verandering in hun eigen leven en dat van hun families en gemeenschappen kunnen realiseren. Dit doen we door het stimuleren en ontwikkelen van kennis, vaardigheden en attitude”. De stichting biedt vakopleidingen en businesstrainingen aan voor vrouwen en jongeren in Liberia, zodat zij economisch zelfstandig worden.
www.minekefoundation.org

 

Sponsors

Stichting Mineke Foundation wil de kosten van de vak- en businessopleiding laag houden, waardoor trainees maar een kleine bijdrage hoeven te betalen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken! Geld inzamelen kunnen we natuurlijk niet zonder sponsors. Daarom zoeken we organisaties die willen bijdragen, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk trainees in Liberia een opleiding kunnen volgen. De stichting gaat uit van €250 per trainee per jaar en we hopen dat we er zeker tien mogen helpen!

 

Doe mee!

Natuurlijk gaan we voor een heel mooi bedrag voor de Stichting Mineke Foundation. Daarom roepen we jullie op om mee te helpen.

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

 

Ik help graag mee en doneer een bedrag voor de Stichting Mineke Foundation