Nieuws

12 oktober 2022

KonnecteD kandidaten aan de slag bij Deventrade

Al meer dan 10 jaar ondersteunt KonnecteD Deventrade met het invullen van de planning voor haar 13.500 m2 magazijn. Vooral in de periode juni tot november, want dan moeten alle zeilen worden bijgezet om alle bestellingen goed te kunnen verwerken. Dit seizoen gingen er maar liefst 15 kandidaten vanuit de participatiewet en 21 mensen uit Oekraïne aan de slag als orderpicker of logistiek medewerker.

 

De werktijden zijn prettig, het is leuk en afwisselend werk en de kandidaten werken in het magazijn met een goede temperatuur. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken en het verzendklaar maken van bestellingen die detaillisten, particulieren, amateurclubs en clubs uit de Eredivisie bij Deventrade hebben gedaan.

 

Let’s play together

Michel Berends, warehouse manager: „Het team moet er samen voor zorgen dat alles op tijd geleverd wordt. En Deventrade zou Deventrade niet zijn als ze er niet een beetje competitie in brengen; onder het motto ‘Lets play together’. Wij kijken soms per week wie wat gedaan heeft en daar koppelen we wat kleine prijsjes aan. Daardoor wordt het team in een korte tijd heel hecht en er ontstaan vriendschappen op de werkvloer. Sport verbroedert!”

 

Martijn Harmsen, teamleider Commercie KonnecteD: „Ondanks dat het seizoenswerk is, is het voor onze kandidaten een hele fijne plek. Deventrade heeft een groot sociaal hart en staan open voor iedereen, mits gemotiveerd natuurlijk. De mix van medewerkers is groot. Man, vrouw, jong, oud, anderstalig, het maakt niks uit. Dat werkt gewoon heel prettig. De kandidaten ontwikkelen vakvaardigheden, breiden hun CV uit en kunnen daarna ergens anders duurzaam uitstromen.”