Nieuws

11 oktober 2021

KonnecteD en Deventer Sportploeg verlengen partnerschap tijdens Vitaliteitsweek

KonnecteD en Deventer Sportploeg zijn partners van het eerste uur. KonnecteD zet zich in voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt; de Deventer Sportploeg kreeg in Deventer al heel veel kinderen en volwassenen met een beperking aan het sporten en bewegen. Tijdens onze KonnecteD Vitaliteitsweek verlengden wij ons partnerschap officieel voor twee jaar.

 

In de Vitaliteitsweek besteedden we extra aandacht aan gezonde voeding, bewegen, ontspanning en ontwikkeling. We organiseerden allerlei activiteiten zoals: ‘een gezond ontbijt in het bedrijfsrestaurant’, ‘lunchwandelen’, ‘Fiets APK’ en het ‘Sterk aan het Werk-festival’. Deventer Sportploeg hielp ons met de begeleiding tijdens de sport- en spelactiviteiten.

We willen met ons vitaliteitsprogramma de duurzame inzetbaarheid van medewerkers vergroten en zo de kans op uitval verkleinen. Daar hoort ook bij dat de medewerkers een deel van de contributie voor een sportvereniging of sportschool vergoed kunnen krijgen. Zo kunnen zij sporten voor een aantrekkelijke prijs.

 

Tekst gaat verder onder de foto’s

Overeenkomst

Kees van Hoof (voorzitter van de Deventer Sportploeg) en onze directeur Jeroen van der Geest ondertekenden in de ‘Iedereen Actief bus’ de nieuwe partnerovereenkomst voor de jaren 2022 en 2023. Jeroen: ‘We hebben al jaren een verbinding met elkaar en bekrachtigen vandaag opnieuw de overeenkomst’, aldus Jeroen. ‘Daar ben ik blij mee, want de Deventer Sportploeg doet goed werk. Ze kijken naar wat wél mogelijk is voor onze collega’s, laten hen zien dat het niet gaat om het presteren maar om het samen bezig zijn. Kijk maar naar het enthousiasme hier buiten. De medewerkers zijn vaak kwetsbaar als het om hun gezondheid gaat en vinden het soms moeilijk om de juiste keuzes te maken. De Deventer Sportploeg biedt dat aan op een laagdrempelige manier.’