Nieuws

1 maart 2021

Jikke krijgt contract voor onbepaalde tijd

Een tijdje geleden vertelden we jullie al over Jikke die aan het werk was bij Carinova. Goed nieuws: vorige week mocht ze een contract voor onbepaalde tijd ondertekenen!

Haar consulent Ilse van Voorden is enorm trots. “Ik weet nog dat ik haar voor het eerst ontmoette. Ze woonde begeleid en vertelde enthousiast over paarden. Een betaalde plek bij de manage zat er helaas niet in, maar een tijdelijke plek in het Deventer Ziekenhuis trok onze aandacht en daar mocht ze na een leuk gesprek starten. Toen haar baan in het ziekenhuis na drie jaar stopte kon ze doorgroeien naar een ander baan. Ilse: “Jikke vond het vreselijk om afscheid te nemen van haar collega’s. Toch lukte het haar om de volgende uitdaging weer positief aan te gaan.”

 

Lies Philippo zocht contact met Sabine Wielens, maakte de verbinding en sindsdien is Jikke daar helemaal op haar plek. Jikke: “Ik help in de huishouding en breng koffie rond. De bewoners zorgden ervoor dat ik me snel thuisvoelde en ik heb het enorm naar mijn zin.” Lies: “De werkleerroute zorg loopt echt heel goed. Doordat we elkaar goed kennen zit er in de ontwikkeling van kandidaten echt een mooie opbouw. Wat ik knap vind is aan Jikke is dat ze eerlijk durft te zeggen wat ze spannend vindt. Tegelijkertijd gaat ze alles aan, hoe spannend ook. Daar is moed voor nodig!”

 

Op de foto: Flexpool coördinator Linda Paas feliciteert Jikke met haar vaste plek bij Sparrenheuvel