Nieuws

16 oktober 2019

Jackies opent hart voor Maico

Maico Colenbrander doet het hele seizoen het buitenwerk bij No11, Jackies en Lemon Tree.
Hij komt vanuit de Wet Sociale Werkvoorziening en werkte voorheen bij Het Goed. 15 uur per week zet hij nu terrassen klaar, zorgt dat alles er netjes en schoon uitziet en ontvangt bestellingen.

Hij zit helemaal op zijn plek bij No11 en Jackies. “Ik begon met een beetje tegenzin, maar dat heb ik nu niet meer. Ik zorg er nu voor dat het er schoon en netjes uit ziet bij No 11, Jacky’s en Lemon Tree. Ik vind dat leuk en heb echt eer van mijn werk.” Max, de manager is tevreden over Maico. “Maico werkt hard en is een leuke collega om er bij te hebben. Hij komt zijn afspraken na en is een echte aanpakker. Hij ziet het werk liggen en is een fijne collega.”

Lies Philippo, accountmanager bij KonnecteD bracht hen vorige week een dikke duimentaart om te laten zien dat successen gevierd mogen worden. “Toen ik Maico ontmoette werd meteen duidelijk dat hij wilde werken in de horeca. Onze samenwerking met Jackies, No11 en Lemon Tree is fantastisch, dus ik besloot hem daar voor te stellen. Inmiddels is Maico is echt opgebloeid. Dit is echt een werkgever met een sociaal hart.”

konnected