Nieuws

11 april 2022

Hoog serviceniveau van Cater Concept geen probleem voor KonnecteD kandidaten

Cater Concept is gespecialiseerd in scholen- en bedrijfscatering. Elke locatie is weer anders, want ze passen zich helemaal aan aan de wensen van het bedrijf. Marie-José Leeuwenkamp is rayonmanager voor de locatie Witteveen+Bos in Deventer en heeft sinds een jaar of 4 contact met Lies Philippo van KonnecteD als het gaat om de werving van personeel.

 

Marie-José: ”Lies kwam vier jaar geleden kijken op ons kantoor in Raalte. Wij kwamen daarna een keer lunchen in het bedrijfsrestaurant van KonnecteD. Het is fijn dat je elkaar leert kennen en weet wat je van elkaar kunt verwachten. Dit was een hele mooie manier om dat te doen. Inmiddels kan ik lezen en schrijven met Lies. Ze weet wie hier past en dat is erg prettig als je bezig gaat met werving van personeel.”

 

Tekst gaat verder onder de foto

Kandidaten

Marie-José: “Op dit moment werken er twee kandidaten vanuit KonnecteD in ons team bij Witteveen+Bos; Patricia en Shaye, twee hele verschillende dames. Voor Shaye hebben we een afgebakende taak voor 20 uur per week. Zij haalt de kopjes en glazen een paar keer per dag op van de pantries, regelt de afwas en zet alles weer terug in de kasten. Dat is best een klus, want er werken hier zo’n 500 medewerkers die toch gemiddeld 2 à 3 kopjes of glazen per dag gebruiken. We zijn flink aan het uitbreiden en binnenkort gaat het om 11 pantry’s.” Lies vult aan: “De andere kandidaat is Patricia, zij werkt in het bedrijfsrestaurant en draait volledig mee met de andere collega’s in het team. Cater Concept heeft een hoog serviceniveau en verzorgen elke dag verse soepen, vers belegde broodjes en salades. Voor onze kandidaten echt een mooie cateringbaan.”

 

Geen begeleiding

Beide dames doen het goed op hun werkplek. Marie-José is het aanspreekpunt en dat is voldoende. Ze hebben dus geen jobcoaching vanuit KonnecteD meer nodig. Marie-José: “Ik dacht eerst altijd dat alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt extra begeleiding nodig hadden. Dat is dus niet zo! Goed dat andere werkgevers dat ook weten.”