Nieuws

5 augustus 2021

Hart voor mens en horeca bij Freshman

Mirella doorliep met succes de werkleerroute Horeca van KonnecteD. Sinds een maand werkt ze bij Freshman, de lunchroom gevestigd in de bibliotheek aan de Stromarkt in Deventer. Mirella: ‘Ik geniet het meest van het werken in de bediening, al had ik in het begin wat spierpijn van het lopen met borden!’

Toen vorig jaar duidelijk werd dat Freshman zich in de Bibliotheek zou vestigen was Mirella meteen enthousiast: “Het leek me een hele leuke en uitdagende werkplek. En dat is het! In het begin had ik wat spierpijn van het lopen met borden, maar het gaat steeds beter.”

 

Begeleiding

“Ik werk in een enthousiast en gezellig team, we doen het echt samen. Koen is de aanvoerder en springt bij waar het nodig is. Hij geeft mij de juiste begeleiding op de werkvloer, en helpt waar ik moeite mee heb, hij is een fijne leermeester. Voor persoonlijke coaching heb ik mijn werkcoach van KonnecteD. Daarmee bespreek ik elke maand hoe het met me gaat en of er zaken zijn waarmee zij mij kan helpen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Mooi team

Koen Wiggers, eigenaar van Freshman: “Ik vond het vanzelfsprekend om sociaal te ondernemen. Ik vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om mee te doe en ik wil mensen die kans bieden. Voor geschikt en vaardig personeel heb ik contact opgenomen met KonnecteD. Accountmanager Lies Philippo maakte de match met Mirella. Mirella doet het super goed en pakt alles met beide handen aan. In het begin heb ik bij iedereen veel moeten sturen, maar dat hou je altijd als je start met een nieuw team.”

Toeristen

Mirella: “In de vakantieperiode zijn er veel toeristen. Ik vind het leuk om de vragen over Deventer te beantwoorden. Ik zorg dat alle gasten met een fijn gevoel binnenkomen en met een fijn gevoel weer gaan. Dat is het mooiste aan werken in de horeca, mensen even laten genieten”.