Nieuws

6 april 2022

Gerard is niet meer te missen bij Ten Kate Flowers & Decorations

Gerard werkt al 10 jaar bij KonnecteD, en wordt van daaruit gedetacheerd naar Ten Kate Flowers & Decorations. Daar wordt hij ingezet voor het groenonderhoud, zoals snoei- en maaiwerk, wieden van onkruid en ander kleinschalig onderhoud. En dat bevalt hem wel.

 

Plezier in buitenwerk

Gerard: “Het liefst werk ik buiten. Dat vind ik het mooist. Binnen vind ik het niet echt fijn, dan is het me vaak te druk. Gelukkig houdt Joachime daar rekening mee en mag ik dan op een rustige plek staan. In elke baan heb je wel dingen die minder leuk zijn, toch? Laat mij maar lekker buiten aan de slag zijn.”

 

Werken met een takenlijst

Gerard werkt vier dagen in de week, en elke ochtend krijgt hij een A4-tje met zijn werkzaamheden er op. De ene dag doet hij er langer over dan de andere dag, afhankelijk van hoe zijn pet staat. Teveel taken in één maakt hem onrustig, dus het werken met de takenlijsten houdt het lekker overzichtelijk.

 

Jobcoaching

Elke twee weken komt Gerards jobcoach Gerda langs. Zij werkt dan even met hem mee. Gerda: “Gerard is enorm expressief. Als hij vrolijk is, straalt hij van oor tot oor. Heeft hij een mindere dag, dan is het ook echt onweer. Dat maakt hem een heel puur mens, maar is ook wel eens lastig. Dan hebben we het over vrachtwagens, want dat is zijn passie. Hij kan aan het geluid al horen welke vrachtwagen er de hoek om gaat komen. En hij heeft altijd gelijk!”

 

Blij met Gerard

Joachime Hutten van Ten Kate Flowers & Decorations is blij met Gerard. “Gerard is wel een karakter hoor!”, zegt ze lachend. “Maar we zouden hem écht niet meer willen missen!”