Ervaringen

Lees de ervaringen van werkgevers, werkzoekenden, partners en collega’s.

Froukje Witteveen (KonnecteD) over de samenwerking met werkgevers

"Het is essentieel dat we vooraf gezamenlijk onze doelen en verwachtingen uitspreken. Dat zijn belangrijke succesfactoren. En vertrouwen hebben in elkaars toegevoegde waarde; dat maakt sociaal ondernemen mooi. Als die match dan goed uitpakt en je ziet de impact van werk op iemands leven, daar word ik blij van!"

Lees meer

Peter Meerman (Haafkes Veldwachter) over de samenwerking met KonnecteD

"Na een gesprek met Froukje kreeg ik een aantal CV’s opgestuurd van mensen met een technische achtergrond. Na een paar gesprekken met kandidaten zagen we in Max potentie en mocht hij met een proefplaatsing aan de slag. Een fijne manier om te kijken wat iemand kan en of je bij elkaar past"

Lees meer

Saskia (medewerker KonnecteD) over haar werk in het schoonmaakteam

"“Ik werk nog niet heel lang in dit team. Ik kwam hier terecht, omdat de man die hier zat in de risicogroep valt en niet kan werken nu. Het is een fijne locatie, ik ben blij dat dit mijn vaste locatie wordt. De directeur wil me niet meer kwijt, haha! We zijn allemaal gelijk in het team en we overleggen gewoon samen. Vertrouwen moet er zijn, dat is belangrijk.”"

Lees meer

Diony (kandidaat) over zijn werkplek bij Vos Transport

"“Ik vind het heel leuk hier. Ik help met het laden en lossen van de vrachtwagens en zit veel op de heftruck. Thuis zijn ze ook trots. Bij KonnecteD heb ik veel geleerd over de werkwijze en de taken in de logistiek. Maar het allerliefste werk ik natuurlijk bij een echt bedrijf in de Logistiek.”"

Lees meer

Cees Ripperda (Ripperda Tweewielers) over kandidaat Hilbert

"“Hilbert is iemand met een rugzakje, en dat merk je. In het begin ging het moeizaam, ik moest veel herhalen want hij pakte niet alles meteen op. Je moet elkaar leren kennen. En hij moest echt even een schop onder zijn hol hebben”"

Lees meer

Annemie (kandidaat) over werken bij Drukwerkdeal

"“Ik sta altijd bij Small Format. Daar doe ik de afwerking en wire-o. Dat vind ik het leukst om te doen. Met collega’s heb ik niet heel veel contact, ik ben niet zo’n prater. Ik werk gewoon graag.”"

Lees meer

Martijn Harmsen (KonnecteD) over de samenwerking met Deventrade

"“We werken al ruim 10 jaar samen met Deventrade. Het is een echt Deventers bedrijf en bijna iedereen heeft iets met sport. Mensen willen hier graag werken en komen zelfs jaarlijks terug voor de piek-periode. De mix van medewerkers is groot. Man, vrouw, jong, oud, het maakt niks uit. Dat werkt gewoon heel prettig.”"

Lees meer

Astrid van Wilgen (KonnecteD) over kandidaat Kjell

"“Kjell heeft de verandering echt heel goed opgepakt. Het is best moeilijk om je werk na een leuke tijd weer los te laten, omdat het bedrijf er mee stopt. Maar Kjell kon echt meteen schakelen en zijn zinnen op iets anders zetten. We hebben meerdere opties met hem besproken. Hij kon zelfs kiezen uit meerdere bedrijven, en hij is uiteindelijk voor Woonbedrijf Ieder1 gegaan.”"

Lees meer

Fieke Payens (KonnecteD) over het partnerschap met Deventer Sportploeg

"De Deventer Sportploeg is voor ons een logische partner. We hebben dit jaar echt weer scherp gekeken naar ons sponsorbeleid, maar de Deventer Sportploeg staat eigenlijk niet ter discussie. Die past gewoon heel goed bij onze organisatie."

Lees meer

Sandra de Haan (Timing) over de samenwerking met KonnecteD

"De samenwerking met KonnecteD verloopt erg prettig, we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het resultaat. Dit geeft ook de kracht weer van een publiek-private samenwerking."

Lees meer

Martin Plant, (Carinova) over de samenwerking met KonnecteD

"Het is anders dan werken met een regulier uitzendbureau. Bij Deventer Werktalent gaat het niet om tarief of aantal uren, maar om de kandidaat en begeleiding daarvan. "

Lees meer

Hans Koolhof (Van Wijnen) over kandidaat Berry

"Berry is echt iemand die ontzorgt. We leerden hem kennen tijdens het project van de Stadspoortgarage. Dat was nog vanuit een Social Return afspraak, waarmee een werkgever verplicht is om mensen aan te nemen die wat verder van de arbeidsmarkt staan. Berry deed toen zulk goed werk, dat we hem nu weer wilden hebben. We zetten hem in als verkeersbegeleider, maar hij doet veel meer voor ons."

Lees meer

Lies Philippo (KonnecteD) over de samenwerking met UWV en Humanitas

"De lijntjes zijn kort. “Zo helpen we jongeren op weg in het groeien naar het werkzame leven en helpen zij met het vergroten van het welzijn van de bewoners van Humanitas. Prachtig toch?"

Lees meer

Jos Jansen (Sallcon) over de samenwerking met PizzaOven

"Het is fijn dat Teun en Lisa hun sociale hart laten spreken en iedereen een kans gunnen. En het is ook nog eens een heel leuk product om te produceren. We krijgen de bestelling en het afleveradres doorgestuurd, dan maken wij de oven. Cycloon zorgt dat de mensen de kachel thuis geleverd krijgen. Fantastisch om dat vertrouwen van Teun en Lisa te krijgen en de mensen blij te maken met het product."

Lees meer

Michel Habets (Rentokil) over kandidaat Guido

"Guido is echt een aanwinst voor ons. Hij neemt veel werk uit handen. Eerst deed ik het magazijnwerk er zelf bij, maar dat werd te veel. We hebben toen verschillende kandidaten op gesprek gehad, maar Guido sprong er uit. Hij is heel netjes en houdt het magazijn goed op orde"

Lees meer

Raymond Voortman (Euromaster) over de samenwerking met KonnecteD

"De samenwerking tussen KonnecteD (Deventer Werktalent) en Euromaster is een succesformule. De korte lijnen, gemotiveerde kandidaten, heldere afspraken en goede communicatie dragen bij aan dit succes"

Lees meer