Ervaringen

Lees de ervaringen van werkgevers, werkzoekenden, partners en collega’s.

Kandidaat Kiros over haar leertraject bij KonnecteD

"Ik heb er zin in. Ik heb nu een praktijkverklaring en met ervaring erbij is mijn kans weer groter op een goeie baan. Ik blijf voor altijd in mijn nieuwe huisje. Dat maakt me heel blij."

Lees meer

Jan Willem van Dop (Go Ahead Eagles) over de samenwerking met KonnecteD

"We hebben regelmatig werkplekken die moeten worden ingevuld. Lies kent onze organisatie en onze mensen goed en dat maakt dat ze precies weet welke mensen hier passen."

Lees meer

Nicole Brockötter (Villa Molenenk) over kandidaat Bianca

"We hebben heel bewust gekozen voor de samenwerking met KonnecteD. Het is zo’n mooie manier van bijdragen aan de maatschappij. Maar áls je dit doet, moet je het goed doen. Wij hebben het besproken met collega’s én de bewoners en zijn er samen volledig voor gegaan. Bianca hebben we echt omarmd als een van ons. Ze is een enorme aanwinst."

Lees meer

Bethje; het vaste gezicht in ons bedrijfsrestaurant

"Het werken met leerlingen is niet altijd even makkelijk, maar ik zou niet anders willen. Ik voel me thuis bij KonnecteD."

Lees meer

Froukje Witteveen (KonnecteD) over de samenwerking met werkgevers

"Het is essentieel dat we vooraf gezamenlijk onze doelen en verwachtingen uitspreken. Dat zijn belangrijke succesfactoren. En vertrouwen hebben in elkaars toegevoegde waarde; dat maakt sociaal ondernemen mooi. Als die match dan goed uitpakt en je ziet de impact van werk op iemands leven, daar word ik blij van!"

Lees meer

Peter Meerman (Haafkes Veldwachter) over de samenwerking met KonnecteD

"Na een gesprek met Froukje kreeg ik een aantal CV’s opgestuurd van mensen met een technische achtergrond. Na een paar gesprekken met kandidaten zagen we in Max potentie en mocht hij met een proefplaatsing aan de slag. Een fijne manier om te kijken wat iemand kan en of je bij elkaar past"

Lees meer

Lisa en Teun (mijnpizzaoven.nl) over de samenwerking met KonnecteD

"We hebben een hele goede samenwerking met de mensen op kantoor en in de werkplaats. Er is veel knowhow bij de mensen die werken in de metaalwerkplaats. Ze weten veel en denken heel goed met ons mee."

Lees meer

Saskia (medewerker KonnecteD) over haar werk in het schoonmaakteam

"“Ik werk nog niet heel lang in dit team. Ik kwam hier terecht, omdat de man die hier zat in de risicogroep valt en niet kan werken nu. Het is een fijne locatie, ik ben blij dat dit mijn vaste locatie wordt. De directeur wil me niet meer kwijt, haha! We zijn allemaal gelijk in het team en we overleggen gewoon samen. Vertrouwen moet er zijn, dat is belangrijk.”"

Lees meer

Diony (kandidaat) over zijn werkplek bij Vos Transport

"“Ik vind het heel leuk hier. Ik help met het laden en lossen van de vrachtwagens en zit veel op de heftruck. Thuis zijn ze ook trots. Bij KonnecteD heb ik veel geleerd over de werkwijze en de taken in de logistiek. Maar het allerliefste werk ik natuurlijk bij een echt bedrijf in de Logistiek.”"

Lees meer

Cees Ripperda (Ripperda Tweewielers) over kandidaat Hilbert

"“Hilbert is iemand met een rugzakje, en dat merk je. In het begin ging het moeizaam, ik moest veel herhalen want hij pakte niet alles meteen op. Je moet elkaar leren kennen. En hij moest echt even een schop onder zijn hol hebben”"

Lees meer

Annemie (kandidaat) over werken bij Drukwerkdeal

"“Ik sta altijd bij Small Format. Daar doe ik de afwerking en wire-o. Dat vind ik het leukst om te doen. Met collega’s heb ik niet heel veel contact, ik ben niet zo’n prater. Ik werk gewoon graag.”"

Lees meer

Martijn Harmsen (KonnecteD) over de samenwerking met Deventrade

"“We werken al ruim 10 jaar samen met Deventrade. Het is een echt Deventers bedrijf en bijna iedereen heeft iets met sport. Mensen willen hier graag werken en komen zelfs jaarlijks terug voor de piek-periode. De mix van medewerkers is groot. Man, vrouw, jong, oud, het maakt niks uit. Dat werkt gewoon heel prettig.”"

Lees meer

Fieke Payens (KonnecteD) over het partnerschap met Deventer Sportploeg

"De Deventer Sportploeg is voor ons een logische partner. We hebben dit jaar echt weer scherp gekeken naar ons sponsorbeleid, maar de Deventer Sportploeg staat eigenlijk niet ter discussie. Die past gewoon heel goed bij onze organisatie."

Lees meer

Sandra de Haan (Timing) over de samenwerking met KonnecteD

"De samenwerking met KonnecteD verloopt erg prettig, we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het resultaat. Dit geeft ook de kracht weer van een publiek-private samenwerking."

Lees meer