Ervaringen

Lees de ervaringen van werkgevers, werkzoekenden, partners en collega’s.

Kandidaat Kiros over haar leertraject bij KonnecteD

"Ik heb er zin in. Ik heb nu een praktijkverklaring en met ervaring erbij is mijn kans weer groter op een goeie baan. Ik blijf voor altijd in mijn nieuwe huisje. Dat maakt me heel blij."

Lees meer

Jan Willem van Dop (Go Ahead Eagles) over de samenwerking met KonnecteD

"We hebben regelmatig werkplekken die moeten worden ingevuld. Lies kent onze organisatie en onze mensen goed en dat maakt dat ze precies weet welke mensen hier passen."

Lees meer

Nicole Brockötter (Villa Molenenk) over kandidaat Bianca

"We hebben heel bewust gekozen voor de samenwerking met KonnecteD. Het is zo’n mooie manier van bijdragen aan de maatschappij. Maar áls je dit doet, moet je het goed doen. Wij hebben het besproken met collega’s én de bewoners en zijn er samen volledig voor gegaan. Bianca hebben we echt omarmd als een van ons. Ze is een enorme aanwinst."

Lees meer

Bethje; het vaste gezicht in ons bedrijfsrestaurant

"Het werken met leerlingen is niet altijd even makkelijk, maar ik zou niet anders willen. Ik voel me thuis bij KonnecteD."

Lees meer

Lisa en Teun (mijnpizzaoven.nl) over de samenwerking met KonnecteD

"We hebben een hele goede samenwerking met de mensen op kantoor en in de werkplaats. Er is veel knowhow bij de mensen die werken in de metaalwerkplaats. Ze weten veel en denken heel goed met ons mee."

Lees meer

Sandra de Haan (Timing) over de samenwerking met KonnecteD

"De samenwerking met KonnecteD verloopt erg prettig, we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het resultaat. Dit geeft ook de kracht weer van een publiek-private samenwerking."

Lees meer