Nieuws

5 juli 2022

Elif is een aanwinst voor ReSa Bewindvoering

Elif Cosar werkt sinds 3 maanden met veel plezier bij ReSa Bewindvoering. Daar ondersteunt ze het team als telefoniste, receptioniste en kantoorassistent. En dat pakt ze zo goed op, dat ze per half juli een contract krijgt voor 20 uur in de week.

 

Saskia van Leeuwen, eigenaar van ReSa: “We groeiden zo enorm hard, dat we hulp nodig hadden in de ondersteuning. We staan bekend om onze persoonlijke benadering, dus daar investeren we graag in. We zijn gevestigd in het pand van KonnecteD, dus de link met hen was er al.

 

Enorme groei

“Onze KonnecteD-contactpersoon Jeroen Vos stelde Elif bij ons voor, en we waren meteen enthousiast over haar. Ze past heel goed in ons team, ziet werk liggen en is een echte aanpakker. Daar hou ik van. Ik zie nu al een enorme groei in Elif. Volgend jaar willen we haar een opleiding laten doen.”

 

Trots op mijn plek

Elif voelt zich helemaal thuis in het team. “Ik vind werksfeer heel belangrijk en hier voelde ik meteen een klik. In verband met mijn vier kinderen was werken binnen schooltijd voor mij een must, en hier kan dat ook. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en ik heb nog niets ontdekt dat ik niet leuk vind om te doen. Ik zit heel goed op mijn plek en voel echt dat ik een goede toevoeging ben aan het team. Daar ben ik trots op.”