Nieuws

19 november 2019

Dikke duimentaart voor topkandidaat bij Drukwerkdeal

Deze week verrasten we Annemie met een dikke duimentaart. Begin van dit jaar werkte ze nog bij Roto Smeets aan de snijmachine, maar sinds een paar maanden werkt ze bij Drukwerkdeal aan de Duisburgstraat. Ze zit helemaal op haar plek. Haar consulente Krista Mooij is trots en zet haar graag eens in het zonnetje.

Wilbert, leidinggevende van Annemie, spreekt vol lof over haar. “Toen KonnecteD me belde dat ze een kandidaat hadden en ik de naam Annemie de Bruin hoorde, mocht ze meteen komen. Ik kende haar al, ze heeft hier eerder gewerkt in 2013. Toen zaten we ook al in Deventer, maar we zijn een tijdje weggeweest. Annemie is echt een werkpaard. Van pauzes houdt ze niet zo, je moet haar echt remmen. Het liefst werkt ze gewoon van begin tot eind. Ze werkt in ploegendienst en dat moet je wel kunnen. Die types als Annemie, daar willen we er wel tien van!”

Ook directeur Haico Meijerink is trots; “Het is inderdaad hard werken. Sinds we terug zijn in Deventer hebben we een grote efficiencyslag kunnen maken. We draaien record volumes en halen het hoogst haalbare rendement uit de machines. Dat is gaaf. We doen het echt samen als team. En dan is het heel goed om af en toe stil te staan bij een medewerker als Annemie, die zich zo enorm inzet.”

Annemie zelf is een beetje ontdaan van alle aandacht, het liefst gaat ze gewoon weer aan het werk; “Ik sta altijd bij Small Format. Daar doe ik de afwerking en wire-o. Dat vind ik het leukst om te doen. Met collega’s heb ik niet heel veel contact, ik ben niet zo’n prater. Ik werk gewoon graag.”

 

We weten elkaar te vinden
Drukwerkdeal heeft inmiddels 5 mensen aangenomen die vanuit Roto Smeets zijn overgekomen. Lies Philippo, accountmanager bij KonnecteD is blij met de samenwerking. “Haico en ik weten elkaar goed te vinden. Drukwerkdeal is zo’n mooi bedrijf en het is top dat onze kandidaten hier een kans krijgen om zich te ontwikkelen.”

konnected